• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Haziran 2021 22:30

Aybüke öğretmen unutulmadı!

Aybüke öğretmen unutulmadı!

Haziran 2017'de Batman'ın Kozluk ilçesinde, hain terör saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın, ölümünün 4. yıl dönümünde Muğlalı meslektaşları tarafından anıldı. Şehit öğretmen için  “Adı Aybüke” adlı klip hazırlandı.

voyage otel

 

Muğla'da görev yapan 3 müzik öğretmeninin de yer aldığı proje, Aybüke Yalçın'ın memleketi Çorum başta olmak üzere, Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan öğretmenleri bir araya getirdi. Sözleri ve müziği projeye öncülük eden Çorum Mehmetçik Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Hakan Önsöz'e ait olan "Adı Aybüke" adlı eseri seslendiren öğretmenler çektikleri video kliple şehit meslektaşlarını unutmadıklarına vurgu yaptılar.

Muğla Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Damla Keskin, Marmaris İçmeler İnayet Coşkun Kodak Kamil Acarer Ortaokulu Müzik öğretmeni Duygu Yılmaz Erişen ve Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Soner Sezgin'in de yer aldığı klip, kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. Klip büyük beğeni topladı. Klipte yer alan sahneler duygusal anlar yaşanmasına neden oldu..