• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 14 Şubat 2022 13:22

Alkollü olduğu iddia edilen sürücü dehşet saçtı: çok sayıda yaralı var!

Alkollü olduğu iddia edilen sürücü dehşet saçtı: çok sayıda yaralı var!
Muğla'nın Bodrum  İlçesi'nde alküllü olduğu iddia edilen sürücünün karıştığı kaza nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. kazada araç ters yattı yaralılar var. 

Muğla'nın Bodrum  İlçesi'nde alküllü olduğu iddia edilen sürücünün karıştığı kaza nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. Bodrum İstikametinden Ortakent istikametine doğru Koyuncuoğlu Marketin önünde seyir halinde olan araçların çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

voyage otel

 

Sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen 48 LF 056 plakalı araç sağ şeritten kaldırıma çıkarak önünde seyreden 48 VN 874 plakalı aracı geçmeye çalıştı. Araçla kaldırım arasına giren
Alkollü sürücü sağ taraftan diğer araca vurarak direksiyon hakimiyetini kaybetti.


Daha sonra orta refuje geçerek refuje vuran araç taklalar atmaya başladı. Araç sonunda ters dönerek durabildi. Kaza yapan araçta bulunan sürücü ve yanında bulunan arkadaşı kazanın şiddeti ile yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıları Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Bodrum Sıcak Haber'in haberine göre, Belediye ekipleri araçtan akan yağlar sebebi ile kayganlaşan yolu temizledi. Uzun süre tek şerit halinde akan trafik aracın çekici ile yoldan çekilmesi ve yolun temizlenmesi ile tekrar trafiğe açıldı.
Her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler : bodrumkaza