• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 27 Kasım 2023 12:07

Ali Öztürk Bodrum Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Ali Öztürk Bodrum Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Öztürk, "30 yıllık mesleki tecrübemle ve pek tabii siyasi tecrübemle bu sorunların çözülmesi için BODRUM BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM.” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı adaylık başvurusu yapan Harita ve Kadastro Mühendisi Ali Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine sunmak üzere projelerini topladığı bir kitapla kamuoyunun karşısına çıktı.

voyage otel

 

CHP ilçe başkanlığına yapacağı başvuru öncesinde düzenlediği basın toplantısında 30’a yakın projeyi içeren bir kitapla yola çıktığını söyleyen Ali Öztürk, “Bunlar sadece yapacaklarımız değil bu projeler bizim başlangıç noktamız olacak” dedi. Başta su olmak üzere Bodrum’un güncel ve gelecekte karşısına çıkacak sorunlara bugünden bir hazırlık yapılması gerektiğine dikkat çeken Ali Öztürk projelerini başlıklar halinde paylaştı: Neyzen’in dostları, Balıkçının yoldaşları olarak Bodrum’u hak ettiği şekilde yönetmeyi doğru içeriklerle gündem olmayı ve Bodrum’u tüm değerleriyle korumayı vaat ediyoruz. Yönetime talip olarak, yöneticileri değil anlayışı değiştirmeye, seçildikten sonra da halkın kalbini kazanmaya talibim. Bodrum Belediye Başkanlığına değil, Bodrum’a verilecek her türlü hizmetin başkanı olmaya talibim.


Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla, her projeye özgün bir bakış açısı getirerek beklentilerin ötesine geçmeye çalışacağız. Yaratıcı düşünce süreci ve inovasyonla harmanlanan çalışmalarımız bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz olacaktır.


Aynı kararlılıkla hak bildiğim yolda tüm dostlarımla birlikte, Bodrumun sorunlarını çözmek için yol yürümekteyim. Herkesin fikirlerine saygı gösteren ve farklı bakış açılarını bir araya getiren bir lider olarak iş birliği ve iletişim becerilerimiz aynı zamanda başarımızın anahtarı olacaktır.

Her proje ve görevde, içten ve samimi bir motivasyonla çalışarak, kendimizi sürekli geliştirmek için üstün bir çaba sarf edeceğiz. Bu tutkumuz çevremizdeki insanlara da enerji ve ilham verecektir. Yeni yönetim anlayışımız, inanılmaz bir başarı sergileyerek sadece Bodrum’u değil, aynı zamanda Muğla’yı ve ülkemizi de gururlandıracaktır.


Sunacağımız çözüm önerilerini, iş birliği içerisinde olmamız gereken çözüm ortaklarımızla paylaşmak, anlatmak ve çözmek için aynı zamanda yetkin birisi de olmak gerekiyor. Ben ki 30 yıllık mesleki tecrübemle ve pek tabii siyasi tecrübemle bu sorunların çözülmesi için BODRUM BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM.”