• raşit emir süer
POLİTİKA Haber Girişi : 29 Haziran 2021 09:12

Akşener'e Muğla'da yoğun ilgi! 

Akşener'e Muğla'da yoğun ilgi! 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Oylarınız artık midenizdedir. Oradan onu çıkarmak kolay değildir, kolay da olmamalıdır.” dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla ve İlçelerinde bir dizi programa katılmak için Milas-Bodrum Havalimanı'na geldi. Burada partililer tarafından karşılanan Akşener, Milas ilçesinde Hacı İlyas Mahallesi Kadıağa Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

voyage otel

Vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Akşener, yaptığı konuşmada, geçen yılın ocak ayından bu yana esnaf ziyareti yaptığını söyledi.


 
Dükkan dükkan gezdiğini belirten Akşener, "“20 Ocak 2020’den beri esnafları ziyaret ediyorum. Genellikle kadınların hayat tarzı, davranış biçimi üzerinden bir kavga yürüdü. Hala devam ediyor, adamların işine geldi bu durum. Esnaf, çiftçi, tenceresi kaynamayan kadınlar, öğrenciler, işsiz gençler unutuldu. Ben bu unutulmayı ortadan kaldırmak, gerçek derdin ne olduğunu Türkiye’nin tümüne ve bize yönetenlere hatırlatmak için yola çıktım. Dükkan dükkan gezdim. O dükkanların içine girdiğim zaman iktidar partisine sövmedim. Sadece milletimizin derdini dinledim. Sonra onu aldım grup konuşmalarıma koydum. Milletvekili arkadaşlarımız çözümler üretti. İşte sorun işte çözüm dedik iktidara ve bunları kamuoyuna mal ettik. Şimdi 1 buçuk yılı geçmişiz çalışarak.”diye konuştu. 

 

Seçmenin kararını, siyasetçilerin projelerini dinledikten sonra vermesi gerektiğini vurgulayan Akşener, "Nasıl esnaf için müşterisi velinimetse siyasetçiler için de seçmen velinimet olacak inşallah. Oylarınız artık midenizdedir. Oradan onu çıkarmak kolay değildir, kolay da olmamalıdır. Yarın seçim zamanı kim gelirse gelsin, oy istediği zaman sizin için ne yapacağını sorun. Bulunduğunuz, yaşadığınız yerle ilgili hangi projelerinin olduğunu sorun. Kısaca hesap sorun.” dedi. 

 

BİR VATANDAŞ DARP RAPORU ALARAK ŞİKAYETÇİ OLDU

 

Bu arada, Akşener'in ziyareti sırasında darbedildiğini iddia eden Can Özcan, Milas Devlet Hastanesinden darp raporu aldı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olan Özcan, Meral Akşener'e, "Neden HDP ile kol kola yürüyorsunuz?" dediğini, bunun akabinde darbedildiğini ileri sürdü.


 
Kolundan tutarak ara sokağa götürenlerin, kendisine küfür ettiğini ve hakarete uğradığını da iddia eden Özcan, sorumluların tespit edilip cezalandırılmasını istediğini dile getirdi.