• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 22 Haziran 2021 17:36

AK Partili Eski Vekil CHP’li Belediyeye  Danışmanlık Yapacak

AK Partili Eski Vekil CHP’li Belediyeye  Danışmanlık Yapacak
AK Parti eski Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Sayın Mustafa Ilıcalı, CHP’li Bodrum Belediyesi’ne trafik konusunda danışmanlık yapacak. İddiaya göre, doğrudan temin yöntemiyle gerçekleşecek olan danışmanlık işlemi için Ilıcalı, yaklaşık 240 bin  ödenecek

Haber Merkezi - Yaz sezonunda Bodrumluların korkulu rüyası olan trafik sorununa çözüm arayışları sürerken, AK Parti eski Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, CHP’li Bodrum Belediyesi’ne konuya ilişkin vereceği danışmanlık hizmeti iddiası tartışma yarattı. Alınan bilgilere göre geçtiğimiz hafta Bodrum’a gelen ve Belediye yetkilileriyle görüşen AK Parti eski Erzurum Milletvekili Prof. Dr.  Mustafa Ilıcalı, trafik konusunda danışmanlık verecek. Taraflar arasında varılan anlaşmaya göre, danışmanlık hizmeti 2 adet doğrudan temin yöntemiyle gerçekleşecek ve AK Partili  Ilıcalı, yaklaşık  240 bin  tl ödeme yapılacak.  Mustafa Ilıcalı, danışmanlığı bir yakını firması üzerinden alıyor.

voyage otel

 

GÖKMEN DUYURDU!


Bodrum Belediyesi’nin doğrudan temin yönetimiyle gerçekleştirdiği hizmetler Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen tarafından eleştiri konusu oluyordu.  AK Parti eski Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı danışmanlığını sosyal medya paylaşımı ile duyuran Osman Gökmen bu sefer ise olumlu ifadeler kullandı. Gökmen , “Bodrum’a bir ziyaret gerçekleştirecek ve sorunu yerinde gözlemleyip, bu büyük sorunun çözümü için çalışmaları hızlandıracak. Değerli fikirleriyle bizleri aydınlatan Sayın Mustafa Ilıcalı Hocamıza yardım ve destekleri için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

CHP’LİLERİN TAVRI MERAK KONUSU!

 

İddialar sonrası gözler CHP’li meclis üyelerinde olacak. Bodrum Belediyesi’nin yetkisinde ve görev sorumluluğunda olmayan  bu konudaki hizmeti  nasıl karşılayacakları merak konusu oldu.  Geçtiğimiz aylarda  Bodrum Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafı masasına koyduğu için Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun'u ziyaret etmiş ve fotoğrafın kaldırılmasını talep etmişlerdi. Bodrum kamuoyu şimdi merakla CHP’lilerin tavrını bekliyor. Trafik, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları’nın tasarrufun olan bir konu.