• ali öztürkl hdr ilanı
  • Muğla büyükşehir şehir ilan
POLİTİKA Haber Girişi : 02 Haziran 2025 21:24

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları’nda Değişim

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları’nda Değişim
AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Avukat Ceylan Koca, yaş haddi neden ile görevi bıraktığını açıkladı

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ceylan Koca, iki yıldır sürdürdüğü görevini bu sabah itibarıyla bıraktı. Görev değişikliği, AK Parti Genel Merkezi’nin talebi doğrultusunda gerçekleşti.

voyage


 

Bilindiği üzere, Türkiye genelinde AK Parti Gençlik Kolları kongreleri tamamlanmış ve il başkanları belirlenmişti. Ancak Muğla’da kongre ertelenmiş, il gençlik kolları başkanı henüz seçilmemişti.


 

Av. Ceylan Koca’nın görevden alınacağına dair iddialar bir süredir siyasi kulislerde konuşuluyordu. Bu sabah Genel Merkez’den gelen resmi talep üzerine Koca, istifa dilekçesini iletti ve sosyal medya hesabından görevini bıraktığını duyurdu.

 


Konu  ilişkin AK Parti Muğla il resmi hesabında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;"AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ceylan Koca kardeşimiz, bayrak ve dava şuuruyla sürdürdüğü görevinden yaş haddi dolması sebebi ile kendi takdiriyle ayrılmıştır.

Gençlik teşkilatımıza ve davamıza vermiş olduğu emek, samimiyet ve özverili çalışmalarından dolayı Ceylan Koca’ya teşekkür ediyor,hep birlikte yeni görevlerde çalışmaya devam edeceğiz.AK Gençlik’in yolu açık, davası kutludur."


 

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na bayram sonrası yeni bir ismin atanması bekleniyor.