• ali öztürkl hdr ilanı
  • Muğla büyükşehir şehir ilan
ASAYİŞHaber Girişi : 04 Haziran 2025 10:16

Ağzında sigara ile açtığı tanker kapağı bomba gibi patladı: O anlar saniye saniye kamerada

Ağzında sigara ile açtığı tanker kapağı bomba gibi patladı: O anlar saniye saniye kamerada
Gaziantepin Nizip ilçesinde ayçiçek yağı fabrikasında bir işçinin ağzında sigara ile açmaya çalıştığı tanker kapağı bomba gibi patladı. İşçinin metrelerce
Gaziantepin Nizip ilçesinde ayçiçek yağı fabrikasında bir işçinin ağzında sigara ile açmaya çalıştığı tanker kapağı bomba gibi patladı. İşçinin metrelerce savrularak ağır yaralandığı patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün sabah saatlerinde Nizip Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Asnobel isimli ayçiçek yağı fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, Bekir A. (27) isimli işçi, kendisine ait tankerin kapaklarını temizlik yapmak üzere açmaya başladı. Bekir A., ağzında sigara ile tankerin son kapağını açtıktan sonra bilinmeyen bir nedenle büyük bir patlama meydana geldi.

Metrelerce savrularak yere düşen işçi ağır yaralandı
Tanker kapağının bomba gibi patlama ve işçinin metrelerce savrularak yere düşme anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Düşme ve vücudundaki yanıklar nedeniyle ağır yaralanan işçi, önce Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı, durumunun ağırlaşması üzerine de Gaziantep Şehir Hastanesine sevk edildi. Tedavisi devam eden işçinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.