• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ekim 2022 14:16

ADD Bodrum Cumhuriyet Festivali!

ADD Bodrum Cumhuriyet Festivali!
ADD Bodrum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile Başladı

ADD Bodrum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile Başladı

voyage otel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi tarafından 28-29-30 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Bodrum Girişimci ve Üreten Kadınlar Festivali Atatürk Fotoğraf Sergisi açılışı ile başladı.

Oasis Alışveriş Merkezi fuaye alanındaki Sergi alanında ADD arşivinden özenle seçilmiş 50 adet fotoğraf sergilendi. Festivalin açılış kurdelesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ADD Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan, Dernek yönetimi, Organizatör Gülay Ece Harmandaoğlu , Sözcü Gazetesi Yazarı Serpil Yılmaz ve Oasis Halka İlişkiler Müdürü Derya İlçi ile birlikte kesti. Protokol eşliğinde gezilen sergide yer alan resimler hakkında ADD Bodrum Şube Dernek Başkanı Ümit Baltutan Misafirlere bilgiler verdi. 29 Ekim anısına yapılan Cumhuriyet Kutlama Pastasını kesen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ADD etkinliklerine her zaman destek verdiklerini belirtti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şube Başkanı Ümit Baltutan, açılışta yaptığı konuşmada “Festivalimizin açılışını Belediye Başkanımız Ahmet Aras, Sözcü Gazetesi’nden Serpil Yılmaz ve derneğimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür Sanat Kurulu üyemiz Utku Erişik’in katkıları ile açıyoruz. Biz Oasis’in bugünden başlayarak 3 günlük bir festival düzenliyoruz. Festivalimizde yarın ve pazar günü konserlerimiz var. 29 Ekim Şiir sunumları, gösteriler ve 200 kişilik toplu Zeybek Gösterimiz olacak. Tüm Bodrum’u pazar günü Oasis Alışveriş Merkezine Zeybek Oynamaya Davet Ediyoruz” dedi