• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 23 Nisan 2022 17:39

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Zeyyat Mandalinci Folklör Ekibi, Sunu Event Organizasyon, Sagapo Sirtaki Grubu ve Çağdaş Holding'in katkılarıyla düzenlediği çocuk şenliği ile yaşadı.

voyage otel

 

Şenliğe Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürü Durmuş Çakır, Bodrum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Biriminden Melek Hastürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kuleli, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Serkan Cantürk, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Ozan, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, gönüllüler, personel, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında ”Değerli misafirlerimiz ve sevgili çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. 23 Nisan 1920 bildiğiniz gibi Türk Milletinin iradesinin temsil edildiği, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk Halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Bu özel günü Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mutafa Kemal Atatürk çocuklara armağan etmiştir.Bu özel gün çoçuklara armağan edilen bir gün olarak dünyada tektir. Bugün burada artan bir coşkuyla bu günümüzü kutlayacağız. Bu vesiliyle Cumhuriyetimizi kuranları rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum’ dedi. 

 

Eğlencede misafirler, Sagopa Sirtaki Grubu, Zeyyat Mandalinci Folklör ekibi ve Sunu Event'in gösterileri ile eğlenceli dakikalar geçirdiler ve bayram coşkusunu hep birlikte yaşadılar. 

 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin piyesi ve Drama Atölyesi öğrencilerinin sahne aldığı etkinliğimizde öğrenciler Özel Eğitim Öğretmeni Hafize Köseoğlu ve Drama Eğitmeni Seda Tansuker koçluğunda başarılı performans sergileyerek misafirlerimizin yoğun beğenisini topladı.