• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Ocak 2023 14:17

20 yaşındaki genci öldürmüşlerdi, 6 kişi tutuklandı

20 yaşındaki genci öldürmüşlerdi, 6 kişi tutuklandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında ensesinden tabanca ile vurulduktan sonra sahildeki ormanlık alana atılan ve kan davasına kurban giden 20 yaşındaki Kenan Uzunay’ın davasında tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine geçen yıl Mayıs ayında inşaatlarda  çalışmaya gelen ve 29 Ağustos tarihinde  Güvercinlik Mahallesi Gökçeler Mevkii’ndeki ormanlık alanda tatilciler tarafından ensesinden vurulmuş olarak bulunun 20 yaşındaki inşaat işçisi Kenan Uzunay cinayetinde 4 kişi tutuklanmış 3 kişi adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.

voyage otel

 

CİNAYETİN ARDINDAN KAN DAVASI ÇIKMIŞTI

 

Cinayetin ardından güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmada Kenan Uzunay’ın halen cezaevinde bulunan babasının 2008 yılında Ağrı’nın Patnos ilçesinde bir kişiyi keserle başına vurarak öldürdüğü, olayın kan davasına dönüştüğü belirtildi.

 

3 İLDE OPERASYON YAPILDI 5 KİŞİ YAKALANDI

 

Yapılan soruşturma sonucu cinayete karıştıkları belirlenen kişilerin yakalanması için İzmir, Isparta ve Burdur İl Emniyet Müdürlükleri ile irtibat kurularak eş zamanlı  operasyon yapıldı. Operasyonda M.D. ve F.K. İzmir’de, N.C. Isparta’da, Y.E. ve S.C. ise Burdur'da gözaltına alınarak Bodrum’a getirildi. Cinayet anında N.C. ile birlikte 2 kişinin daha olay yerinde olduğu kaydedildi. Cinayet anında olay yerinde olmayan diğer 2 kişinin ise yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtilmiş 4 kişi tutuklanmış 3 kişi adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.

 

Güvenlik güçlerinin sürdürdükleri soruşturmada yeni ifadeler ve  yeni delillere ulaşması üzerine 30 Aralık 2022 tarihinde A.C. (46) ve V.C. (32) isimli şüpheliler, gözaltına alındı, ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.