• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ocak 2024 14:18

“1974’DEN BERİ BODRUM'UN HİZMETİNDEYİM”

“1974’DEN BERİ BODRUM'UN HİZMETİNDEYİM”

Birçok sivil toplum örgütü kuruculuğu, Bodrum Ziraat Odası kurucu başkanlığı, çeşitli dönemlerde belediye meclis üyeliği derken Bodrum'un 1974’den beri hizmetinde olan Mehmet Melengeç, bu dönemde CHP Bodrum Belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.

voyage otel



Bodrum’un en tanınmış isimlerinden biri olan 72 yaşındaki Mehmet Melengeç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Bodrum belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı. Bodrum doğumlu olan Melengeç, 1974’den beri birçok sivil toplum örgütü kuruculuğu ve başkanlığı, Konacık ve Bodrum belediye meclis üyeliği, Bodrum Ziraat Odası kuruculuğu ve yönetim kurulu başkanlığı, Pedasa kazıları, Pedasa şenlikleri, Konacık Sanayi Sitesi kooperatifi, Bodrum Sanayi Sitesi kooperatifi gibi Bodrum’da ses getiren bir çok önemli çalışmaya imza attı.



Bodrum’a hizmete devam etmek için çok kararlı olduğunu söyleyen Mehmet Melengeç; “1974’den beri Bodrum için heyecanla, emekle, severek yaptığım sayısız işler var. Tüm yurtta tanınan Pedasa Şenliklerinin hayata geçmesi, Konacık cami yapımına katkı, Pedasa Antik Kenti’nin gün yüzüne çıkarılması, Konacık Spor Kulübü, Konacık Sanayi Sitesi kooperatifi, antik hipodromu ortaya çıkarmak için sanayi sitesinin Torba’ya taşınması amacıyla kurulan Küçük Sanayi Sitesi kooperatifi, Bodrum Ziraat Odası kuruculuğu ve başkanlığı, Goca Bodrumlular gecesi, Konacık Belediyesi CHP meclis üyeliği, Bodrum Belediyesi CHP meclis üyeliği gibi sayısız görevlerle Bodrum’a katkı sağlamaya çalıştım. Bodrum’a hizmet sevdam artarak devam ediyor. Bu amaçla yerel seçimlerde CHP Bodrum belediye meclis üyesi aday adayı oldum. Yeni dönemde tarımın gelişmesi için, Mumcular’a tarımsal imalat tesislerinin kurulması ile ilgili çalışacağım. Ayrıca yarımada genelindeki spor kulüplerine destek yaratmak istiyorum. Merkezde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nin Kızılağaç’a taşınması için hep birlikte çalışacağız. Pedasa Festivali’nin uluslararası olması, Pedasa’dan Girel’e giden Leleg yolu üzerinde harup çardaklarından dinlenme noktaları yapılması ve bu noktalarda yöresel ürünlerin satılması projem var. Ayrıca terkedilmiş Girel evlerinin restore edilerek turizme kazandırılması çalışmalarım var. Bodrum kültürünü, örf ve adetlerini şenlikler yaparak yaşatmayı arzu ediyoruz. Tüm bu çalışmaların gerçekleşmesi ve Bodrum’a değer katması için meclis üyeliğine aday oldum. Eminim ki belediyemizle birlikte uyumlu çalışarak, güzel hizmetlerimize devam edeceğiz. Bodrumlu hemşehrilerimin desteğini rica ediyorum” dedi.