• ali öztürkl hdr ilanı
  • Muğla büyükşehir şehir ilan
ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Haziran 2025 19:19

12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni baraj gölünden çıkarıldı

12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni baraj gölünden çıkarıldı
Kurban Bayramının ilk günü serinlemek için Karakaya Baraj Gölüne giren 12 yaşındaki Suriyeli Bilal İsmail, suda kaybolduktan kısa süre sonra cansız bedeniy

Kurban Bayramının ilk günü serinlemek için Karakaya Baraj Gölüne giren 12 yaşındaki Suriyeli Bilal İsmail, suda kaybolduktan kısa süre sonra cansız bedeniyle bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramının birinci günü saat 16.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Atabey Feribot İskelesi civarında meydana gelen olayda, Tandoğan Mahallesinde ikamet eden Suriye uyruklu 12 yaşındaki Bilal İsmail, kardeşi ve iki arkadaşıyla birlikte serinlemek amacıyla Karakaya Baraj Gölüne girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Bilalin arkadaşları durumu çevredekilere bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı sualtı arama kurtarma ekipleri yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucu Bilalin cansız bedenini kıyıya yaklaşık 20 metre uzaklıkta ve 7 metre derinlikte buldu. Sudan çıkarılan çocuğun cansız bedeni sağlık ekiplerince yapılan kontrolün ardından otopsisi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

voyage