
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen satranç turnuvasına birçok ilden satranç sporcuları katılarak yoğun ilgi gösterdi.11 İlden Satrançseverler Köyceğiz'de Buluştu
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Temsilciliği tarafından, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonunda "Köyceğiz 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası" düzenlendi.
Yarışma direktörü ve Başhakem Sedat Aksoyun yönettiği turnuvaya; Amasya, Ankara, Antalya, Denizli, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Van ve Yalovadan satranç sporcuları katıldı.
Köyceğiz 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvasına katılan satranç sporcuları kazanmak için kıyasıya mücadele etti. 72 sporcunun başvurduğu turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa-madalya ve tüm sporculara da "Katılım Belgesi" verildi.