• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Mart 2022 14:12

1 Yıl Dönümü Kutlaması

1 Yıl Dönümü Kutlaması
Bodrum’da bir yıl önce kurulan internet portalı Bodrum Sıcak Haber, birinci yılını yayına başlayan haftalık gazete ile kutladı.

Bodrum'da iş insanı Selim Turan tarafından bir yıl önce kurulan internet portalı Sıcak Haber, bu hafta basılı yayın hayatına da başladı. Gazete yetkilileri, Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katılımıyla ilk yılını kutladı. 

voyage otel

 

Trafo Kafe’de gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Selim Turan, “Bodrum Sıcak Haber olarak bir yılımızı doldurduk. Bugün itibariyle gazetemizi de dağıtmaya başladık.” dedi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise “Biz Selim Bey ile bir müddettir tanışıyoruz. Yoğun bir çalışma içerisinde. Özellikle kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında ciddi çalışmalar yapıyor. Barınaklar konusunda yaptığı haberlerin ardından kendimizi bir daha değerlendirip farklı çalışmalar yaptık. Basın bu konuda çok büyük önem taşıyor. Tabi eleştiri ve kamuoyunu aydınlatma hakkı basının en büyük görevi ve önemidir. Ekonomik açıdan bu zor zamanlarda yeni bir girişim yapmak da çok zor. Hem girişimcilik hem de Bodrum’un yayın hayatına verdiği katkıdan dolayı kutluyorum.” dedi. 

Konuşmaların ardından pasta kesimi yapıldı.