• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 30 Kasım 2022 12:19

Türkiye’nin en iyi tenisçileri Bodrum’da

Türkiye’nin en iyi tenisçileri Bodrum’da
12 yaş, Neva Prestij Yapı 14 yaş ve 16 yaş en iyi 8 masters turnuvaları 2 Aralık Cuma günü sona erecek.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 3 kategoride düzenlenen 12-14-16 yaş en iyi 8 Masters Tenis Turnuvası, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde başladı.

voyage otel

 

Bu yıl düzenlediği bir çok ulusal turnuvayla dikkat çeken Bodrum Tenis İhtisas Kulübü, 3 kategoride Türkiye’nin en iyi tenisçilerinin kıyasıya mücadele ettiği en iyi Masters Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen, Neva Prestij Yapı’nın sponsorluğunda gerçekleşen 14 yaş Masters Turnuvasıyla birlikte, 12 ve 16 yaş en iyi 8 turnuvasında  genç kız ve genç erkekler, Türkiye’nin en iyisi olma yolunda kıyasıya mücadele ediyor. 5’i kapalı toplamda 8 kortta devam eden turnuvaya tenisçilerin yanı sıra antrenörleri, aileleri ve destekçileri de katılıyor.

 

YILI BÖYLE ÖNEMLİ BİR TURNUVAYLA KAPATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

 

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis yıl boyu düzenledikleri turnuvaların Bodrum’a hareket getirdiğini, son olarak 3 ayrı kategoride Türkiye’nin en yetenekli genç tenisçilerini Bodrum’da buluşturmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; “12 yaş, Neva Prestij Yapı 14 yaş ve 16 yaş en iyi 8 masters turnuvalarında toplam 48 genç tenisçi Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele ediyor. Her maç heyecan fırtınası şeklinde geçiyor. Kış şartlarında olmamıza rağmen kapalı kortlarımızda turnuva kesintisiz devam ediyor. Sporcularımız, antrenörleri ve yakılarıyla birlikte bu turnuvalar Bodrum’a kış aylarında da heyecan getirdi. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak 2023’te de ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapacağız” dedi.

 

12 yaş, Neva Prestij Yapı 14 yaş ve 16 yaş en iyi 8 masters turnuvaları 2 Aralık Cuma günü sona erecek.