Konya'da yan bakma kavgası: 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Konya'da, yan bakma meselesi çıkan tartışmada silahlı saldırı sonucu 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Konya'nın merkez Karatay ilçesi Şemsitebrizi Mahallesi Baba Sultan Sokak'ta dün saat 20.00 sularında meydana gelen olayda, yan bakma meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

SİLAHLI TARTIŞMA VE CAN KAYBI
Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde ticari taksiyle seyir halinde olan üç kişi, park halindeki araçta bulunan 19 yaşındaki Nedim K. ve 18 yaşındaki Ali T.'ye yan baktıkları iddiasıyla sözlü sataşmada bulundu. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kimliği henüz belirlenemeyen şüphelilerden biri, yanında taşıdığı tabancayla Nedim K. ve Ali T.'ye doğru ateş etti. Silahlı saldırıda, Nedim K. ve Ali T. ile olay yerinde bulunan 5 yaşındaki Yıldırım Kaçın yaralandı.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Olayın ardından yaralılar, yakınları tarafından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 yaşındaki Yıldırım Kaçın, boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşun yaraları sonucu hayatını kaybetti. Nedim K.'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan üç şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü




