• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 01 Ekim 2022 23:09

BODAV Ticaret Odası seçimlerinde Engin Kaplan'ı destekleyecek

BODAV Ticaret  Odası seçimlerinde Engin Kaplan'ı destekleyecek
Bodrum Dayanışma Vakfı girişimi, yarın yapılacak olan Bodrum Ticaret Odası seçimlerinde  Halikarnas Çalışma Grubu’nun adayı olan Engin Kaplan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Vakıftan yapılan açıklamada, Mavi Grubun şefaaf davranmadığı vurgulandı

Bodrum Dayanışma  Vakfı girişimi, yarın yapılacak olan Bodrum Ticaret Odası (BODTO) seçimlerinde  hangi adayı destekleyeceklerine dair kararını açıkladı.

voyage otel

 


Vakıftan, yapılan yazılı açıklamada 2 Ekim 2022 Pazar  yapılacak olan Bodrum Ticaret Odası (BODTO) seçimlerinde Halikarnas Çalışma Grubu’nun adayı olan Engin Kaplan'ı destekleme kararı aldığı belirtildi.

 

 


Açıklamanın devamında  şu ifadelere yer verildi; "Ticaret odası seçimlerinde grubumuzun organize olarak kendi aralarında yaptığı çalışma sonucu şeffaf ilkeli ve demokratik bir süreç yaşayarak Mavi Grubu destekleme kararı almıştık. Mavi grubun bize karşı oyalayıcı etik olmayan davranışları sonucunda Halikarnas grubuna destek vermeyi uygun gördük. Mavi grubun tavrı bizleri derinden üzdü. Yaptıkları hamlelerle vakfımıza bağlı tamamen Bodrum çıkarları için çalışan iş insanlarımıza yaplan saygısızlık karşısında durmamız gerektiğin konusunda vakıf olarak tek yürek olduk. İş insanlarımıza yapılanları esefle kınıyoruz. Kınadığımız, şeffaf olmayan mavi grubu desteklemeyeceğiz. Halikarnas grubu adına aday gösterilen Engin Kaplan'a destek vereceğiz. Desteğimiz Halikarnas grubuna hiç bir çıkarı gözetmeksizin destek olduğumuzu belirtmek isteriz. Projeleri ve duruşlarını bozmadıkları için vakıf olarak yeşil grubun yanında yer alacağız.
Bizi ve irademizi dikkate almayan her türlü anlayışa karşısında olacağımızı kamu oyuna duyururuz.""