Türkiye Şampiyonasında 2 altın madalya

Bedensel Engelliler Büyükler-Gençler Halter Türkiye Şampiyonasından Düzceli sporcular madalyalarla döndü.Kırıkkalede gerçekleştirilen Bedensel Engelliler B

Bedensel Engelliler Büyükler-Gençler Halter Türkiye Şampiyonasından Düzceli sporcular madalyalarla döndü.
Kırıkkalede gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Büyükler-Gençler Halter Türkiye Şampiyonası 63 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Müsabakalar sonunda Düzceli başarılı sporcuları Sude Naz Özen 45 kgda birinci ve Elif Nur Babur 67 kgda birinci olarak 2 altın madalya kazandı.
Sude Naz Özen ve Elif Nur Babur Bedensel Engelliler Büyükler-Gençler Halter Türkiye Şampiyonasında elde etmiş oldukları bu başarılar sonucunda Mısırda yapılacak olan Dünya Şampiyonası hazırlık kampına katılmaya hak kazandı.
14.06.2025 09:52:00