Tokat: Milas’a haksızlık yapılmamalı

Muhammet Tokat; “projenin yeni olmadığını uzun süredir yapılması planlandığını yasal bazı sorunlardan dolayı gerçekleşemediğini ve henüz kendilerine bir başvuru olmadığını” dile getirdi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta yapılması planlanan Ali Ağaoğlu projesi hakkında Cumhuriyet Gazetesi ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

 

Konu Hakkında ilk kez konuşan Muhammet Tokat; “projenin yeni olmadığını uzun süredir yapılması planlandığını yasal bazı sorunlardan dolayı gerçekleşemediğini ve henüz kendilerine bir başvuru olmadığını” dile getirdi.

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ağaoğlu projesinin olduğu bölgedeki sulak alan ile ilgili  hassasiyetini de dile getirerek, “sulak alana verilebilecek zarar karşısında her türlü yasal yolara başvuracağını.” ifade etti.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın projeye gösterdiği tepki konusunda ne düşündüğü, sorulduğunda ise ; “Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Bodrum’da olmayan bir proje için, Bodrum adının kullanılmasına tepti gösterdiğini, bu konuda haklı olduğunu, zaten bu durumun Milas’a haksızlık olduğunu.” söyledi.

Son günlerde gündemde olan havaalanının adının da “Bodrum” olarak kullanılmasının yanlış olduğunu ifade eden Tokat, “Milas’a haksızlık yapılmamalı.” dedi.


04.10.2021 12:58:13