Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Saray ve Marmaraereğlisi ilçelerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, kaçak içki ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarayın Göçerler Mahallesinde A.M. isimli şahsın ikametinde arama yaptı. Yapılan aramada 50 litre kaçak rakı ele geçirildi.
Bir diğer operasyon ise Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesinde gerçekleştirildi. S.T. isimli şahsın üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait şarjör içerisinde 14 adet fişek bulundu.
Her iki olayla ilgili şüpheliler hakkında 5607 ve 6136 Sayılı Kanunlara muhalefetten işlem başlatıldı.
21.05.2025 09:58:00
Tekirdağda jandarmadan kaçak içki ve ruhsatsız silah operasyonu
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Saray ve Marmaraereğlisi ilçelerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, kaçak içki ve ruhsatsız ta