Gümüşhanede KKKA hastalığı nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti

Gümüşhanenin Kelkit ilçesinde kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) teşhisiyle tedavi altına alınan bir kişi hayatını kaybetti.Kelkit ilçe

Gümüşhanenin Kelkit ilçesinde kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) teşhisiyle tedavi altına alınan bir kişi hayatını kaybetti.
Kelkit ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Mehmet D., bulantı ve kusma şikayetleriyle Gümüşhane Devlet Hastanesine başvurdu. Hastaneye yatışının ikinci gününde, oğlu tarafından vücudunda fark edilen kene sonrası yapılan tetkiklerde Mehmet D.ye KKKA teşhisi konuldu. Yaşlı adam daha sonra buradan Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 10 gün boyunca yaşam mücadelesi veren yaşlı adam geçen pazar günü hayatını kaybetti.
Yaşlı adamın cenazesi memleketi Yukarı Alıçlı köyünde toprağa verildi.
26.06.2025 00:07:00