Grand Winner Eray Şamdandan bir başarı daha

Eray Şamdan, Fasta gerçekleştirilen Premier Lig müsabakalarında bronz madalya kazanırken, DARESli yıldızlar, Balkan Şampiyonasında madalya sevinci yaşadı.D

Eray Şamdan, Fasta gerçekleştirilen Premier Lig müsabakalarında bronz madalya kazanırken, DARESli yıldızlar, Balkan Şampiyonasında madalya sevinci yaşadı.
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, hafta sonu yapılan uluslararası organizasyonlara adeta damga vurdu. DARESli yıldız karateciler, Balkan Şampiyonasında, olimpiyat madalyalı Eray Şamdan da Fasta yapılan Premier Lig müsabakalarında madalyaları topladı. A Milli Takım kaptanı olimpiyat ikincisi Eray Şamdan, Fasın başkenti Rabatta yapılan Premier Ligin son etap müsabakalarında madalya mücadelesi verdi. Turnuvayı üçüncü olarak bronz madalya ile tamamlayan Şamdan, 2025in en iyi sporcusu seçilerek Grand Winner ödülünü kazandı. Şamdan kariyerinde ikinci kez Grand Winner olarak sezonu zirvede kapattı.

Balkanda 2 madalya
Karadağda yapılan Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasında da DARESli sporcular, Türkiyeye 2 madalya kazandırdı. 6 Darıcalı sporcu, milli formayla tatamiye çıktığı Balkan Şampiyonasında Ömer Faruk Buynuz altın, Osman Ege Aykan da bronz madalyanın sahibi oldu. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Enver Demirci, yaptığı açıklamada madalya kazanan sporcuları tebrik edere,k gençliğe yaptığı katkılardan dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyıka teşekkür etti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli sporcuları başarıyla gururlandıklarını ve mutlu olduklarını belirterek, spora ve gençliğe yatırımların süreceğini söyledi. Darıcanın 14 branşta DARES ile fark yaptığını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, dünyanın dört bir yanında al bayrağı dalgalandırmanın kıvancını yaşadıklarını sözlerine ekledi.
02.06.2025 14:46:00