Fatihte kısmen çöken metruk bina kontrollü olarak yıkıldı

Fatihte, akşam saatlerinde kısmi olarak çöken 2 katlı ahşap metruk bina sona eren arama çalışmalarının ardından belediye ekiplerince kontrollü bir şekilde

Fatihte, akşam saatlerinde kısmi olarak çöken 2 katlı ahşap metruk bina sona eren arama çalışmalarının ardından belediye ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı.
Fatih Ayvansaray Mahallesi Yatağan Hamamı Sokakta, 23 Nisanda Silivri açıkları Marmara Denizinde meydana gelen depremde hasar alan 2 katlı ahşap metruk binada 23.30 sıralarında çökme meydana gelmişti. AFAD, UMKE, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri tarafından enkazda mahsur kalma çalışmalarının sona ermesinin ardından metruk bina belediye ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.
23.05.2025 02:00:00