Bodrum’da su isale hattı aynı noktada 7. kez patladı

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda patlayan su isale hattı vatandaş ve esnafı çileden çıkardı. 5 ay içerisinde aynı noktada 7 kez üst üste patlayan isale hattında çamurlu sularla birlikte caddeye akan tonlarca su bazı arabaları sürükledi, ev işyerlerini çamurlu sular bastı.

 

ARABALAR SÜRÜKLENDİ EV VE İŞYERLERİ SULAR ALTINDA KALDI

 

Atatürk Bulvarı nehire döndü. Yaz ortasında tonlarca suyun aktığını gören yerli ve yabancı turistler şok oldu. 4 arabanın sürüklenerek zarar gördüğü olayda, 6 ev ve 9 işyerini suların bastığı olayda MUSKİ'nin suyu kesmesi üzerine cadde çamurlarla kaplandı. Ekipler caddenin ortasında 3 metre genişliğinde 2 metre derinliğinde açılan çukur ve isale hattında bakım ve onarım çalışmalarına başladı.


21. YÜZYILDA YAŞADIMIZIN OLAYIN ADI REZALETTİ


Esnaf ise mağduriyetini dile getirdi. Evli ve iki çocuk babası 35 yaşındaki Cemil Cengiz “5 ayda aynı noktadan 7 kez patlar mı evet patladı, malımızı geçtik canımızı kurtarmanın derdine düştük.  21. Yüzyılda  bu manzara turistik Bodrum'a yakışıyor mu. Bir turist bu patlayan sulara kapılıp sürüklenip ölse ne olacak” diye konuştu. Cadde tamamen trafiğe kapatıldı. Bakım ve onarım çalışmaları başladı.


19.09.2022 11:13:57