Bodrum'da Korona artışta! Bu alanlara dikkat!!!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sön günlerde Coronavirüs vakkalarında artışlar yaşandı. Bulaşı alanları ise Pazar yerleri ve şantiyeler oldu. Son olarak Bodrum'da  yaşayan ünlü yönetmen Feridun Kete Coronavirüs'e yakalandı

Haber Merkezi - Muğla’nın Bodrum ilçesinde sön günlerde Coronavirüs vakkalarında artışlar yaşandı. Bulaşı alanları ise Pazar yerleri ve şantiyeler oldu.

Konuya ilişkin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son günlerde Bodrum’da koronavirüs vakalarında artışlar olduğunu ifade eederek "Özellikle şantiyelerde, pazaryerlerindeki kalabalık tabi ki etkili. Oralardan hastalık kapıldığını söylüyorlar. Buralarla ilgili denetimlerimizi devam ettireceğiz. Bodrum’daki şu anki inşaat yoğunluğunu da düşünürsek kendi önlemlerini kendileri almaları yönünde bir uyarı göndermek istiyorum” şeklinde konuştu. 

 

Ünlü Yönetmen tedavi altına alındı

 

Öte yandan  Bodrum'da  yaşayan ünlü yönetmen Feridun Kete coronavirüs'e yakalandı.  Yalıkavak Mahallesi’nde eşi Mualla Kete ile birlikte yaşayan ünlü yönetmeni 77 yaşındaki Feridun Kete’nin iki gün önce yakalandığı coronavirüs nedeniyle Bodrum’daki özel bir hastanede tedavi altın alındı. 

 


09.02.2021 17:47:14