Akhisarspor’a transfer yasağı şoku!

Bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiren ve Türkiye kupasını müzesine götüren Akhisarspor’a transfer yasağı geldi. eski yabancı futbolcularına olan 2 milyon Euro civarında borcu nedeniyle transfer yasağı geldiği öğrenildi.

2019-2020 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele eden Akhisarspor’a transfer yasağı şoku. Ligin ilk yarısını 5. sırada tamamlayan Manisa temsilcisine transfer yasağı geldi.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Akhisarspor’a transfer yasağı geldi. Manisa temsilcisinin Süper Lig dönemindeki eski yabancı futbolcularına olan 2 milyon Euro civarında borcu nedeniyle transfer yasağı geldiği öğrenildi. Yasak ve alacaklı futbolcular konusunda açıklama yapmayan yeşil-siyahlı yönetim, borcu kapatarak transfer yapmanın yollarını arıyor.

Süper Lig’de 7 yıl boyunca mali olarak en istikrarlı kulüplerden olmayı başaran, geçen sezon başında Türkiye Kupası şampiyonluğu ve UEFA Avrupa Ligi’nden dev gelir elde eden Akhisarspor’un maddi gelirlelerinin nasıl harcandığı ise soru işareti olarak akıllarda kaldı.


02.01.2020 15:22:00